System: Användarnamn: Lösenord:
Om KonfNet

KonfNet är ett webbaserat studiesystem, ursprungligen byggt med inriktning mot konfirmationsundervisning.

screenshot

Uppgifer

Grundstommen i KonfNet är uppgifterna. Teoretiska uppgifter skapas av gruppens ledare. Till uppgifterna kan bifogas bilder och PDF-filer. Med hjälp av ett nyckelsystem styrs vilka användare som skall få tillgång till vilka uppgifterna. Därmed kan man ha flera olika grupper (exempelvis konfirmandassistenter, konfirmander, etc) som får tillgång till olika uppgifter att göra, samtidigt som vissa uppgifter kan vara gemensamma för alla.

keys

Nyckelsystemet innehåller 10 olika nycklar. Om användaren har nyckel 1 och 4, ser han/hon uppgifter som har nyckel 1, uppgifter med nyckel 4 samt uppgifter med nyckel 1 och 4. Om en uppgift har nyckel 1 och 2 syns den ej.

Användare

Användarna i systemet kan fritt konfigureras med rättigheter för att skapa uppgifter, ändra information, skapa andra användare och mycket mer. Användarna indelas i olika grupper och samma användare kan vara medlem i flera grupper. Detta är praktiskt om man t ex har konfirmandassistenter som är med i flera olika konfirmandgrupper.

Meddelanden

Ett enklare meddelandesystem (liknande e-post) finns i KonfNet. Detta system är helt isolerat från omvärlden, man kan med andra ord ej skicka e-post från systemet till en vanlig e-postadress.

Kontaktinformation

KonfNet är designat av Daniel Forsström och drivs genom företaget ForsströmMusic. Företaget har F-skattesedel och betalning sker via faktura. För prisinformation och övriga frågor är Ni välkommen att höra av er! Självklart erbjuds gratis demonstration av systemet!

Kontakt

KonfNet version 4.61 (build 20171005).